Over mij, Linda Meijer

Wie ben ik?

Mijn levenservaring

Ik ben geboren in Leeuwarden en opgegroeid in een ondernemers gezin. Na mijn studie Facilitaire Dienstverlening in Groningen, ben ik vertrokken naar München waar ik een aantal jaren gewoond en gewerkt heb in de zakelijke dienstverlening.

Na dit buitenland avontuur ben ik naar Nederland teruggekeerd en heb ik mij gesetteld voor werk in de Randstad. Ik woon inmiddels ruim 16 jaar in Utrecht, samen met mijn studerende zoon, waar ik heel trots op ben. Utrecht en de Utrechtse Heuvelrug is waar ik mij thuis voel en mij inmiddels geworteld heb.

mijn carrière en werkervaring

Werkervaring en uitstraling in de facilitaire dienstverlening

Als Facility Manager ben ik al ruim 20 jaar werkzaam geweest in de vastgoedbranche, momenteel ben ik werkzaam al projectmanager in de facilitaire branche. Mijn persoonlijke uitstraling is belangrijk, zo kan ik mij altijd optimaal presenteren tijdens mijn werk. Maar ook probeer ik menselijke warmte en gebruiksvriendelijkheid te integreren in kantoorgebouwen of bij klanten.

Een optimale uitstraling van de hostesses en inrichting van het kantoorgebouw geeft de bezoekers een prettig gevoel en draagt bij aan een krachtig, aantrekkelijk en succesvol concept. Dit concept is het verhaal wat je aan je bezoekers vertelt.
Een KRACHTIGE en unieke uitstraling vertelt een oprecht verhaal !

Passie en ambitie

KRACHTIGE UITSTRALING ALS PASSIE EN AMBITIE

Na 20 jaar zocht ik echter naast mijn werk nog een extra passie, dat is de reden dat ik KRACHT imago advies begonnen ben.

Heel mijn leven ben ik al geïnteresseerd in mensen, hun verhaal, hun drijfveren, hun grootste kracht, en talenten en vooral ook hun uitstraling die hoort bij hun verhaal.

Zelf maak ik in mijn werk altijd dankbaar gebruik van uitstraling, mijn kleding pas ik aan bij het doel van de dag, en speel daarbij graag met kleur en stijl.

Deze interesses in combinatie met de energie die het mij geeft als ik mensen blij kan maken is de aanleiding geweest tot het starten van KRACHT imago advies.
Mijn ambitie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren en door hun inzicht in zichzelf te geven, meer zelf vertrouwen uit te laten stralen. Ook jouw unieke innerlijke KRACHT mag gezien worden!

Jouw nieuwe koers!

jouw grootste kracht mag gezien worden!

Je persoonlijke kompas zorgt voor een nieuwe koers, voor verandering en groei. Straal je innerlijke kracht uit en je zult je doelen bereiken en een mooier leven hebben. Word de beste versie van jezelf.